Schade aan uw parketvloer

Schade aan uw parketvloer?


Het kan iedereen overkomen, schade aan de houten parketvloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol komt te staan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, wij hebben de kennis in huis om u te helpen! Om verdere schades aan uw meubels en wanden te voorkomen dient u altijd snel actie te ondernemen. Een waterschade is voor de bewoners vaak een zware overlast, die wij in overleg tot een minimum kunnen beperken, echter dient u altijd rekening te houden met het drogen van de ondervloer.

Al onze specialisten handelen correct al uw beschadigingen aan parket en laminaat vloeren af. Van plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer.

Wij hebben de mogelijkheden om efficiënt en deskundig de schade aan uw parketvloer op te lossen. Wij zijn voor u de meest ervaren partij in deze en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij vakkundig gelegde vloeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Allereerst kunnen wij u voorzien van alle nodige deskundig advies. Als het gaat om kleine beschadigingen kunnen we het juiste product adviseren zodat u de schade zelf kunt repareren. Gaat het om grotere schades dan kunt u de hulp van onze vloerendeskundigen inschakelen om te bepalen wat er moet gebeuren om de vloer weer in oude staat te herstellen, want wij begrijpen dat u graag wilt kunnen genieten van een mooie vloer in uw huis.

Wij helpen u bij:

schuurwerk
taxaties van schade aan houtenvloeren,laminaatvloeren en pvc vloeren
schade begroting, ook voor VvE’s en aannemers
reparatie of vervanging van uw beschadigde houten vloer

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor:

het onderhoud en herstellen/reparatie van houten vloeren (schuren, lakken, oliën en reinigen)
het leggen van houten vloeren (bv. lamelvloeren, plankenvloeren, tapisvloeren)
slecht gelegd
waterschade
brandschade
rookschade
inbraakschade
verhuisschade
verkeerde lijm of andere materialen gerbuikt
Neem contact op voor meer info

 

Procedure via de verzekering.

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. Uniek Parket is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Na het opmaken van een rapport in tweevoud voor de verzekering, krijgt U van ons een plan van aanpak, zoals snelle demontage i.v.m. stankoverlast en verdere schade, afvoer van de natte vloer, bouwdrogers etc. Na het taxeren van de schade aan de houten vloer krijgt u een taxatierapport.

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gaan ertoe over om schades aan parket- en laminaatvloeren te laten repareren onder de noemer ‘herstel in natura’. Uniek Parket is aangesloten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, voor het vakkundig herstellen van schades aan vloeren.

Nadat de verzekeringsmaatschappij een schademelding heeft ontvangen van de verzekerde schakelen ze ons in. Vervolgens neemt een van onze vloerendeskundigen de schade bij u op en werken we voor de verzekering een offerte uit. Dit houdt voor u in dat u geen omkijken heeft naar de financiële afwikkeling. Nadat we goedkeuring hebben van de verzekeringsmaatschappij, gaan we over tot vakkundig herstel zodat u weer kunt genieten van een mooie vloer.

Uniek Parket Erkend

CBW_erkend_logo
vpvb

Uniek Parket is al meer dan 17 jaar specialist in parketvloeren. Zorg er altijd voor dat u een erkende parketspecialst aanneemt voor het leveren en leggen van parketvloeren. Uniek Parket is een erkend parketvloeren bedrijf met altijd 100% garantie. Uniek Parket werkt met verschillende verzekeringsbedrijven om te zorgen dat de klanten alsnog de parketvloer krijgen die ze de eerste instantie voor de schade wilden hebben.

Welke schades kunnen er ontstaan? Parketvloer waterschade, bolling
houtenvloer, parketvloer laat los, parketlak laat los houten parket vloer kraakt. Verkeerde ondervloer gelijmd of geplaatst onder
parketvloer. Geen goede hechting lijm op ondergrond beton.Parketvloer scheuren in het hout. Parketvloer plinten schieten los. Egaline beton laat los schade parket. Parketvloer ligt niet vlak slechte ondergrond. Zwarte vlekken in de parketvloer. Parketvloer holgeluiden door ondeskundige leginstructies.

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.